Loews Miami Beach Hotell

Miami och Miami Beach har sakta men säkert vuxit fram som den främsta destinationen i USA för de besökare som prioriterar nöje, shopping och bra väder.

Många associerar Miami med strand och sol men ska man vara korrekt är det antagligen grannstaden Miami Beach du tänker på. Miami Beach ligger på en bärriärö strax öster om Miami och det är här du hittar alla Art deco hotell, strandhäng och stora nattklubbar. Det är också hit som “partyeliten” söker sig vilket har lett till att priserna är betydligt högre än i centrala Miami.

Många av hotellen på Miami Beach är relativt små men Loews Miami Beach Hotell är med sina nästan 800 rum ett undantag. Det du missar här i charm tar du igen i bekvämlighet och standard. Här har du flera butiker och hotellet har hela sex restauranger och en stor pool så om du du vill koppla av en stund går det alldeles utmärkt att spendera lite tid på hotellet.

Loews Miami Beach Hotell
Loews Miami Beach Hotell är ett av de största hotellen i Miami Beach

Alla rummen på Loews Miami Beach Hotell är modernt inredda och utöver platt-TV har de också kylskåp och flera av rummen har även en bäddsoffa. På hela hotellet har du också tillgång till fritt Wi-Fi.

I hotellets närområde

Från Loews Miami Beach Hotel har du en kort promenad till havet och därifrån kan du enkelt promenera längs med en helt unik strandpromenad.

Shopping

Även om det finns butiker på hotellet ska du inte missa shoppingen som övriga Miami Beach har att erbjuda. Den mest exklusiva shoppingen finner du på Collins Avenue. Här ligger de stora modehusens butiker på rad och även om din ekonomi antagligen inte tillåter dig att handla här kan det vara intressant att se spektaklet.

Nattliv

Hela Miami Beach har ett rikt nattliv men de största klubbarna ligger på South Beach (längs söderut på Miami Beach). Observera att det kan vara ganska svårt att komma in på många av dessa klubbar så räkna inte kallt med att det bara är att promenera in.

Mer info

Innan du bestämmer dig för vilket hotell du ska bo på under din vistelse är det en bra idé att ta del av tidigare gäster omdömen av hotellet. Loews Miami Beach Hotell har mängder av recensioner på olika diverse sajter så läs dessa så att det inte senare visar sig att detta hotell inte passar dig och dit resesällskap.

Klicka här för mer information om Loews Miami Beach Hotell samt aktuella priser.

Övriga hotell i Miami

Om du söker på “Hotell Miami” kommer du finna ett väldigt stor utbud av hotell i alla prisklasser. Hotellen på Miami Beach är dock relativt dyra och Loews Miami Beach Hotell är inget undantag. Ett alternativ som är betydligt billigare är att bo i Miami men då missar du i och för sig närheten till mycket av det spektakulära som Miami Beach har att erbjuda.

Som nämnts tidigare är det ingen dum idé att göra lite efterforskningar kring hotellen innan du bokar då ett dåligt hotell enkelt kan förstöra en semester. Har du möjlighet att bo på Loews Miami Beach Hotell vågar vi dock garantera att du inte kommer bli missnöjd.