Kildare Hotell utanför Dublin

Strax 30 minuter från Dublin ligger The Kildare Hotell vid anläggningen K Club. Hit kommer eliten som önskar koppla av i naturen med aktiviteter som fiske, ridning, lerduveskytte och spela golf.

Just golf är det som många har som fokus när det tar sig från Dublin ut till Kildare Hotell. Detta är inte så konstigt med tanke på att K Club har två golfbanor i världsklass (Palmer Ryder Cup Course och Palmer Smurfit Course) och stod som värd för 2006 års Ryder Cup. K Club har också arrangerat European Open 1995-2007.

k-club-dublin

Även om det är golf som många förknippar med Kildare Hotell är det många välställda familjer som arrangerar bröllop här och det finns också goda konferensmöjligheter för företagen som vill komma bort från Dublin en dag eller två. Om du inte spelar golf eller inte vill spendera tusentals kronor för ditt hotell kan det ändå vara en god idé att besöka denna vackra hotellanläggning och njuta av den vackra omliggande naturen.

Alternativa hotell i Dublin

Kildare Hotell är ett av de dyraste hotellen på hela Irland. Som tur är finns det gott om både bra och billiga hotell i Dublin. På sajten http://hotelldublin.se/ hittar du flera alternativ på bra hotell i Dublin. Det finns också en egen sektion för lite billigare hotell samt tips på saker att se och göra när du är i Dublin.