Hotell Skansen i Båstad

Båstad har en historia som kurort med flera mindre pensionat och spaanläggningar. Än idag finns det flera mindre pensionat i Båstad men vill du ha det kompletta paketet ska du definitivt besöka Hotell Skansen.

Hotell Skansen är ett av de största hotellen i Båstad och ligger belägget i två byggnaderna vid Båstads hamn. Hit kommer turister året om för att koppla av och ladda batterierna. Hotellet erbjuder flera olika typer av paket där fokus ligger på hotellets SPA faciliteter och Kallbadhus.

Hotell Skansen i Båstad

Hotell Skansens SPA

På Hotell Skansens SPA erbjuds ett flertal olika behandlingar och kurer som är anpassade för både män och kvinnor. Vissa väljer ett dagspass medans andra spenderar flera dagar på spaanläggningen och njuter av massage, ansiktsbehandling etc. Oavsett vad du föredrar finns det antagligen något som du kommer uppskatta.

Kallbadhuset

En lång brygga från hotellet tar dig till Kallbadhuset. Med en fantastisk utsikt över Kattegatt kan du koppla av i bastun för att sedan snabbt svalka ner dig med ett dopp. Oavsett tid på året du besöker Båstad kommer du se folk i Kallbadhuset och det går bra att göra ett besök hit även om du inte är en gäst på hotellet.

Övriga aktiviteter

Utöver SPA och Kallbadhus finns det bland annat ett gym, badtunna, tennisbana och mycket mer. Hotellets restaurang är mycket populär och dess terrass är definitivt fullsatt under sommarmånaderna.

Boka ditt rum

Det går bra att boka ditt rum Hotell Skansen online. Klicka här för mer information. Tänk på att du bör vara ute i god tid om du planerar ett besök under sommarmånaderna. Hittar du inget ledigt rum men vill ändå besöka Kallbadhuset rekommenderas Hotellbåstad.com som presenterar de bästa hotellen och pensionaten i Båstad.