Grand Hotell Marstrand

Sommaren på Marstrand präglas av segling, fest och överklass. Hit kommer eliten från Göteborg och övriga världen för att titta på Match Cup Sweden och ofta även för att visa upp sin nya båt.

De flesta kommer till Marstrand med båt men det går alldeles utmärkt att ta sig hit med bil. Så om du inte bor på segelbåten i hamnen behöver välja mellan de tillgängliga hotellen på Marstrand. Om du är ute efter något lite extra spektakulärt är det antagligen Grand Hotell Marstrand du ska försöka boka.

Grand Hotell på Marstrand

Kungligt sommarresidens

Hotell Grand Marstrand har faktiskt en historia som gammalt kungligt sommarresidens så bor du här bor du helt klart i stil. Rummen på Hotell Grand Marstrand är individuellt inredda, många har kakelugn men självfallet även utrustade med alla moderna bekvämligheter.

Från hotellet har du nära både till hamnen och Carlstens fästing.

Mat & dryck

Hotellets restaurangen, Grand  Tenan, är mycket populär och under sommarmånaderna kan det vara knepigt att få ett bord. Populärast är det att sitta på verandan som rymmer cirka 100 gäster och har en utsikt över hamnen.

Boka i tid

Grand Hotell Marstrand är ett mycket populärt hotell, speciellt under sommarmånaderna. Se därför till att boka i god tid för annars kommer det antagligen vara tufft att hitta ett rum. På denna länk kan du boka ditt rum online redan idag.

Lycka till!